Leunis MEURS. He married Dina VAN KADSAND . Dina VAN KADSAND.


Children of Leunis MEURS and Dina VAN KADSAND are:

1. Jan MEURS, b. abt. 1870 See Jan MEURS & Willempje VAN DER LINDE

Notes for Leunis MEURS:

bulletName: Leunis Meurs  
bulletDied: 

Notes for Dina VAN KADSAND:

bulletName: Dina van Kadsand  
bulletDied: